FİXKO

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FİXKO

FİXKO / 7-24 / 62-1 / PVP SERVER

3 posters

admın bakarmısn kendısı pm de npt yaptıqnı soluyor..

4EwerTheY4ndImaLi

admın bakarmısn kendısı pm de npt yaptıqnı soluyor..  Empty admın bakarmısn kendısı pm de npt yaptıqnı soluyor..

Mesaj  4EwerTheY4ndImaLi Ptsi Tem. 19, 2010 4:53 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    nPt yaparken kı ss lerı sılındı ama kendısı pm den soledı .. hatda okursanız qm lerı kandırabılıceqnıde dusunuor..ılqınelırsenız sewınırım..bqn bana kfr etmıstı .. uyarı yemıstı admın tarafından ..onunda ss asaqıdadır..
    [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    ..
    ChaF4Lee
    ChaF4Lee

admın bakarmısn kendısı pm de npt yaptıqnı soluyor..  Empty Geri: admın bakarmısn kendısı pm de npt yaptıqnı soluyor..

Mesaj  ChaF4Lee Ptsi Tem. 19, 2010 5:14 pm

ßiradér ßu Adamlar ßolé ßir Konusma qécmédi Wé ßén ßuqun Kufurdén Uyarı Falan Almadm ßu Adam Yalan Soluo Wé O Résimlérindé FotoShop Olduqunu ßiliorm Su Ana Kadar Npt Yaprı İsem Anam Awradım Olsn Tm Mı Wé qécmisimé ßaqmanızı İstiorm Wé SS olmadan Nasıl ßolé ßisi Dié ßilior Aklım Almıor Sayqılarla....xS
    4EwerTheY4ndImaLi

admın bakarmısn kendısı pm de npt yaptıqnı soluyor..  Empty Geri: admın bakarmısn kendısı pm de npt yaptıqnı soluyor..

Mesaj  4EwerTheY4ndImaLi Ptsi Tem. 19, 2010 5:16 pm

kardesım .. bana durduk yerde kufur etdın .. fotolar ksc dır bnımkıler.. ksc nın dqstrlmıcqnı blıosundur herhlde Wink.. ben npt ypmadıqm halde kufr etdn durduk yerde bana ..admıne soledm admınde uyarılmıstır dedı .. bende ss lerı koydum .. koyulan ss lerde neyın ne olduqu acıkca qoruluyor..

KIMSEYE BI GAREZIM YOK .. KIMSENINDE BANA OLMASN .. DURDUK YERDE GELIP DE KUFUR ETMEYIN INSANLARIN ANASINA !!
    ChaF4Lee
    ChaF4Lee

Mesaj  ChaF4Lee Ptsi Tem. 19, 2010 5:17 pm

İlk SS Dé ßén Oyunda Déildim Daha Doqrusu Afedersiniz Ama Picin ßiri ßénim Chara qirip Clandaki Adamlarımı Atms Wé Bu Kisi İle ßole ßi Komplo Hazrlamstr Wé NPT SS sini İstiorm Tabi Warsa Ellerinde!!!Admin Affedersin Pic Dedim Ama Yeter ßizim Clanı Cekemeynler War!!!
    ChaF4Lee
    ChaF4Lee

Mesaj  ChaF4Lee Ptsi Tem. 19, 2010 5:19 pm

ßen Saat 14:50 Ciwarında Oyundan Cıktım Cafede Oynuordm Ewe qeldm ßi ßaktm Clana 33 Kisi warken 15 Kisiye dusms Cz De De OutLanCer CheF4Lee ßanlanıor Dedi Clandaki Herkese Sorabilirsn ßirader!!!
    4EwerTheY4ndImaLi

Mesaj  4EwerTheY4ndImaLi Ptsi Tem. 19, 2010 5:23 pm

bıLader.. outlancerın bana dedıqı dhef4lee npt yaptı ss sı de war elımde dedı ..bende qıt foruma koy dedım sana atım sen koy dedı .. galıba korkuo foruma koymaktan bende onceden 1 kac kısının koydum dıe bana werıo sandım we koydum..senınle ılqılı bı sorunum yok.tek sorun durduk yerde benım anama kufredıp npt yaptın dıe ıftıra atman .. ona raqmen ben sana kufur etmeyı bırak mal bıle dmedm ..!!
    ChaF4Lee
    ChaF4Lee

Mesaj  ChaF4Lee Ptsi Tem. 19, 2010 5:25 pm

NPT Yapıp Yapmadıqımı Clanmdakilerden ßaska Kmseye Solemem Demi ßirader Wé hepsine Teker Teker Sorabilrsn O WayHaywanWay Yapıodu Hatta Sen Olman lazm qelip bana Soledin ßidaha qorursm Ss leri foruma Koycam Dedin Hatrladn mı Bende Bidaha Yaprsa Senden Once Ben Koycam Dedim Demi Diorm Sana Piçin biri bnm chara qirms Clandan 20 kisi atms We sanada bole bisey yazms Daha Doqrusu senle mi yazıstı bilmiorm ilk ss de nie nick silnms onu soler msnz? Cz De de Sizle Olduqumz kdar Kmseyler Ei Deiliz birader Biz ßi siz Birde ßattleRoyal Clanı BAska bi clanla Anlasamıorz
    ChaF4Lee
    ChaF4Lee

Mesaj  ChaF4Lee Ptsi Tem. 19, 2010 5:27 pm

ßiliosn Ali Herhalde İsmin Nick İne ßakılırsa Her nese Ama Diorm Sana Clandakilere Sorabilrsn O TheGangSter Clanı Tam Bir ...... Anladn Sen We O OutLanceR Dediqn Adamn ßi Draqon Aldım Die qotü Kalkan Adam ßen Durdk Yere Kime Kufur Etmsmki Sana Kufur Ediyim Yha
    4EwerTheY4ndImaLi

Mesaj  4EwerTheY4ndImaLi Ptsi Tem. 19, 2010 5:30 pm

bLmıorm kardes.. ss lerı koydum ben orda ..bak kendın ..senın carın kufur etdı ..ben nerden blım bı baskası qırmıs yada qırmemıs ..bız senınle humankey bıle ıyıydık bı sorunumuz yoktu.. cok tuhafımı qtdı ole durduk yerde sowmen Sad.
    ChaF4Lee
    ChaF4Lee

Mesaj  ChaF4Lee Ptsi Tem. 19, 2010 5:32 pm

Cem KendinDe Soluosn ßén Sana Durduk Yere Nie Kufur Edeyim Yha Alh Askına :S
    4EwerTheY4ndImaLi

Mesaj  4EwerTheY4ndImaLi Ptsi Tem. 19, 2010 5:34 pm

yHa oLm nıck senın nıckn car senın carın .. ne dusunım ben .. benım carımla bırı sana sowse ne dusunursun ..
    ChaF4Lee
    ChaF4Lee

Mesaj  ChaF4Lee Ptsi Tem. 19, 2010 5:36 pm

Tm Cem No
    4EwerTheY4ndImaLi

Mesaj  4EwerTheY4ndImaLi Ptsi Tem. 19, 2010 5:37 pm

oyunda qorduqn pm at . ordan knusurz .. qene sowmezsen tabı ..
    ChaF4Lee
    ChaF4Lee

Mesaj  ChaF4Lee Ptsi Tem. 19, 2010 5:38 pm

ßaq Hla Ole Dion Nese qiriom Oyuna
    4EwerTheY4ndImaLi

Mesaj  4EwerTheY4ndImaLi Ptsi Tem. 19, 2010 5:44 pm

bende qırıorum oyuna tmm ..ordn knusrz.
    STIPILATIO

Mesaj  STIPILATIO Ptsi Tem. 19, 2010 6:15 pm

whyhayvanwhy ın konusunda yazdım ben bu olayı adminden mehmetin şifresinin değiştirilmesini talep ettim biri mehmetin charına girmiş İnfamis JasonBourne sorrygirls whyhayvanwhy angeltounchı clandan atmıstır infamis ve jasonbourne bnm arkadaslarımın charı oldugundan sifrelerini biliyorum clana geri aldırdım ayrıca OutLancerle oyunu aynı cafede oynuyoruz bana msnden mehmetin npt yaptıgını gösteren resmi attı mehmette bana o resmi attı yasar bak suna diye ve fotomontaj olduguna sonuna kadar inanıyorum mehmeti bu serverda herkez tanıyor bir kişi mi görmemiş npt yaparken cz de??? ben bunu herkeze yazarım önce fake charla bu diyologları kurarım yok npt yaptın filan sonra kopyala yapıstırdan pm ye istediğim adamın nickini yapıstırırım yandımali istersen sana yapiyim bunu göstermek amaçlı cok kolay bi fotoshoptur...

Forum Saati Perş. Kas. 28, 2024 5:40 am